Българска школа за психоанализа

Вицове за психолози

Издателство към „Българска школа за психоанализа“
Резюме: „Светът е оцелял, защото се е смял.“ В тази българска пословица е обобщено всичко, което може да се каже за хумора. Той е начин, чрез който разтоварваме напрежението; споделяме истинските си мисли и потребности под една социално-приемлива форма; сближаваме се с околните; омаловажаваме житейските трудности, с което си даваме възможност да преминем по-лесно през тях.
Някои казват, че хуморът е черта, присъща само на човека. Други – че ако загубим силата на смеха, то губим и силата на мисълта.  Трети – че когато хуморът си отива, отива си и цивилизацията. В книгата съм събрала всички популярни вицове, които се срещат в интернет пространството на български език, подредени в тематични рубрики. Тя е за всички колеги и кандидат-колеги, които искат да се надсмеят над себе си; за всички техни близки, които искат да им направят забавен и оригинален подарък, както и за всички хора, които просто искат да се позабавляват със спецификите на нашата професия.
Съставител: Ирена Киркова Година на издаване: 2022 (второ, допълнено и преработено издание) Език: български Корица: мека Страници: 125 Цена: 18 лв.
Налична! Може да заявите Вашата предварителна заявка на bshpa@fspeid.com, или на телефон 0887238580, като ни предоставите: 1. Три имена. 2. Телефон за връзка. 3. Адрес за доставка (работим с куриерска фирма Speedy).
2023 © Всички права запазени. Изработка на сайт
ЗАПИСВАНЕ ЗА КУРСОВЕ, КОИТО ОРГАНИЗИРАМЕ