Официално представяне на книгата "Синдром на родителското отчуждение"

Официално представяне на книгата "Синдром на родителското отчуждение", с автор Ирена Киркова.
Благодарим на всички учатници за интересната дискусия и подкрепа.

Конференция по психология 2019

На 01.06.2019 година се проведе традиционната ни Конференция по психология, под надслов "Психология - теория и практика". Благодарим на всички участници за активността! Ще се радваме да се видим отново догодина!

Детско коледно тържество - 2019

Това са част от снимките от тържеството, провело се на 20.12.2019 година.

Детско Коледно парти - 2018

На 21.12.2018 година се проведе традиционното ни Детско Коледно тържество. Ето част от снимките на смелите ни герои!

Конференция по психология 2017

На 6-7 май 2017 година се проведе традиционната ни Конференция по психология, под надслов "Психология - теория и практика". Благодарим на всички участници за активността! Ще се радваме да се видим отново догодина!

Конференция по психология 2016

На 6 май 2016 година в хотел "Одесос" се проведе X-та Конференция по психология. Благодарим на всички участници за активността! Ще се радваме да се видим отново догодина!

Семинар "Моята майка в мен"

Българска школа за психоанализа проведе ежемесечното си събитие за март месец на тема "Моята майка в мен". Благодарим на всички участници за активността.

Семинар "Символната реч" при децата-2

10.04.2016 в гр. Поморие, Българска школа за психоанализа проведе семинар на тема "Символната реч" при децата. Заедно с участниците разгледахме какво представлява невербалното поведение, какво е символ и какво показват проявени в поведението и рисунките на децата.

Семинар "Потребностите на децата"

Българска школа за психоанализа проведе семинар на тема "Потребностите на децата" в град Поморие. Разгледахме видовете потребности и тяхното формиране. Участниците получиха информация как да ги разчитат и задоволяват при децата от аутистичния спектър. Екипът ни благодари на всички за проявената активност.

Семинар "Развитието на страха при децата"

17.04.2016 г, нашият екип проведе семинар на тема " Развитие на страха при децата" . Участниците в град Шумен се запознаха с видовете страх и тяхното проявление. Практическата част премина през проявлениети на страха в случай от практиката.

Семинар

Българска школа за психоанализа проведе семинар на тема "Символната реч" при децата. Заедно с участниците в град Варна разгледахме какво представлява невербалното поведение, какво е символ и какво показват проявени в поведението и рисунките на децата.