Българска школа за психоанализа

За любовта: влияние на доминиращата потребност при влизане във връзка

14may11:0014:00За любовта: влияние на доминиращата потребност при влизане във връзка

За любовта

детайли

Когато говорим за любовта, несъмнено стигаме до заключението, че всеки от нас иска да намери „правилния“ човек до себе си, с когото да изгради здрава, сигурна и удовлетворяваща връзка. Невинаги обаче очакванията ни за това какво представлява партньорството, се припокриват с реалността.

Голяма част от хората, имали неуспешни връзки, са склонни отново да влизат в подобен тип взаимоотношения. Защо се случва това? Защо се повтарят едни и същи ситуации, но с различни хора? Защо често не успяваме да преодолеем проблематичните ситуации във връзката си и това води до нейния разпад?

Настоящият уебинат има за цел да отговори на тези въпроси, разглеждайки дълбинно темата за любовта. Ще разберете какво влияние оказва доминиращата потребност при влизане във връзка. Ще получите отговор на въпроса какво е потребността от любов, както и как се изгражда и развива тя. Ще получите по-голяма яснота относно влиянието на индивидуалните особености при влизане във връзка. След това ще бъде представен реален случай от практиката с анализ.

Уебинарът е предназначен за тези от вас, които:

* имат проблемни взаимоотношения с партньора;

* искат да изградят пълноценна връзка;

* искат да получат повече познания по отношение динамиката на партньорските взаимоотношения.

Лектор: Ирена Киркова

За повече информация и записване ВИЖ ТУК.

more

време

(неделя) 11:00 - 14:00

ЗАПИСВАНЕ ЗА КУРСОВЕ, КОИТО ОРГАНИЗИРАМЕ