Кампания “Дари играчка – помогни на дете!“

You are currently viewing Кампания “Дари играчка – помогни на дете!“

Българска школа за психоанализа“ е организация, чиито членове работят за популяризиране, развитие и успешно прилагане на класическия психоанализ в България. Една от нашите дейности е Детският консултативен център, в който екип от опитни психолози работят с деца с различни психични проблеми (аутизъм, хиперактивност, изоставане в развитието, силна ревност, страхове, агресия и др.)

Ако Вашето дете има играчки, които е надраснало, вече не са му интересни и не си играе с тях, може да ни ги дарите. Те ще се използват за оборудване на новата ни стая за диагностика, в която ежедневно ще се работи с тези деца.

Имаме нужда от:

  • детски книжки;
  • образователни/развиващи играчки (напр. различни разновидности на дървените играчки, низанки, пъзели, конструктори и др.);
  • игри с правила, характерни за ранна детска и предучилищна възраст;
  • ролеви играчки (напр. кукли, бебета, принадлежности за гримиране/прически; готвене и др., мечове, пистолети, комплекти за професии и др.).

Нужно е играчките да са чисти, здрави и без липсващи части.

По отношение на получените играчки, които се дублират, поемаме ангажимент да ги дарим на други организации, които имат нужда от тях. Информация за това ще качим на сайта и фейсбук страницата ни.

За контакти: 0887238580, 0884357784, bshpa@abv.bg

Благодарим Ви!

Вашият коментар

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.